במטבח האפגני ניכרות השפעות מהמטבח הבוכרי ומהמטבח הפרסי, השפעות המשביחות ללא ספק את טעמם ומראם של מאכלי העדה.
נודה לכל המבשלות והמבשלים שישלחו אלינו מתכונים נוספים

לחם
"נון באזארי"
Nan bezeari
نون بازاري
לחם מתובלן בסגנון אוזבקי
"נון אוזבקי"
Nan-e-uzbeki
نون ازبکي
ערק בניחוח זעפרן
"עראק זעפארן"
Areak zaefearan
عرق زعفران
מאפה חומוס
"סמבוסה נוחותי"
Sambosa nchouti
سمبوسا نخودي
עשבי תיבול
"סבזי"
Sabzi
سبزي
גזר בתחמיץ
"זרדק טרשי"
Turshi zardak
زردک ترشي
אורז עם פירות יבשים
"ראבלי פלאוו אוזבקי"
Qabili pilau uzbeki
کابلي پلو ازبکي
דג מטוגן
"מאייה בראשטה"
Meie bersheta
ماهي برشته
מרמלדת אורז
"חאלווה בראנג'י"
Halea-e-birinji
حلوا برنجي







צ'לוב וק'שק'לי - צילומים, המתכונים בקרוב

מתכונים אפגנים של שף זאב יקותיאל (לחץ כאן)
אש-שלה, חלוות בראנג'י לפורים

